Doneren en andere opties

Het doneren van een groot of klein bedrag is de voornamelijkste manier om ons te helpen. Ongeacht hoeveel steun wij daarnaast krijgen, zonder financiële steun hebben wij niets om over te maken aan de Roparun. Toch kan het zijn dat doneren geen optie voor je is. We helpen je dan ook graag op weg door alle verschillende mogelijkheden van steun uit een te zetten.

Doneren van een geld bedrag

Zoals al reeds gezegd is dit de voornamelijkste manier om ons team te steunen. Doneren doe je makkelijk en snel via iDEAL door te klikken op de onderstaande rode knop. Je komt dan terecht op de officiële Roparun site waarop je veilig een donatie kan maken. Let op: het minimum bedrag voor iDEAL is 10 euro, wil je minder doneren? Lees dan hieronder nog even verder.

[btnsx id=”1701″]

 

Makkelijk 3 euro doneren per SMS

Iedereen kent het wel; je hebt te veel maand aan het einde van je salaris over en een tientje per iDEAL is gewoon net even te veel. Gelukkig kan je ook wat minder doneren per SMS.

SMS ROPARUN278 naar 4333 

Let op: geen spatie tussen ‘Roparun’ en ‘278’

Koop van ons op Marktplaats

Als team hebben wij ook een Marktplaats account! Verschillende bedrijven evenals particulieren doneren soms hun spullen welke wij mogen verkopen. Onze artikelen variëren onderling een hoop en gereld komt er weer wat nieuws bij.

[btnsx id=”1702″]

 

 

Voor bedrijven: Sponsor worden

Het bedrijfsleven is uitermate belangrijk voor ons. Elk jaar doneren verschillende bedrijven (groot en klein) mooie geldbedragen waar wij erg blij mee zijn. Als team bedanken we hen graag en daarom plaatsen wij uw bedrijfslogo op onze sponsoren pagina.

Daarnaast doen wij ons best om onze sponsors via onze Facebook en Instagram in beeld te brengen door het plaatsen van logo’s of het delen van blog posts waarin bedrijven genoemd worden.

[btnsx id=”1704″] 

 

Bezoek onze evenementen

Geregeld organiseren wij evenementen met leuke activiteiten of zijn wij aanwezig op evenementen van een ander. Soms is de entree gratis en soms vragen wij om een kleine bijdragen. Door met je vrienden, famillie en collega’s mee te doen aan onze evenementen help je ons ook al een heel stuk op weg.

Je helpt ons er mee en je hebt zelf een leuke dag. Dat klinkt als een win – win situatie.

[btnsx id=”1705″]