Header afbeelding
VOLGEND EVENEMENT

Het volgende evenement wordt snel bekendgemaakt!

Over ons

Wij zijn een team van enthousiastelingen die graag hun steentje bij willen dragen aan de Roparun en de doelen die ze steunen. Dit brengt ons samen en ongeacht of je een collega, familielid of een onbekende bent; vanaf het moment dat je in ons team zit zijn we vrienden.

Gezamenlijk zetten wij ons in om bij te dragen aan het motto van de Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Team video 2017

Onze evenementen

Het hele jaar door organiseren wij diverse evenementen om geld op te halen. Denk aan het verkopen van de officiële Roparun loten, verkoop op rommelmarkten en het organiseren van feestavonden. 

Onze sponsors

Vanuit het bedrijfsleven ontvangen wij veel steun door middel van een gelddonatie. Maar ook veel materieel dat wij nodig hebben tijdens de Roparun krijgen we veelal te leen.

De Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg/Bremen naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. De editie van 2022 vindt net als die van 2021 door de situatie rond corona alleen binnen Nederland plaats.

Een team bestaat uit lopers, fietsers en diverse begeleiders. De fietsers zijn de navigators voor de lopers, en gaan gelijk met elkaar op. Dit hele gebeuren gaat dag en nacht door. De begeleiders zijn weer onmisbaar voor de lopers en fietsers, zij zorgen dat het tijdens de Roparun hen aan niets ontbreekt. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en er zijn een aantal mensen die in de voorbereiding naar de start toe het gehele jaar hand en spandiensten verlenen.

Wat is de Roparun?

Contact

Al je vragen mag je naar ons mailen op contact@25friendsrun4life.nl of stuur ons een Facebook berichtje.