Valentijnsactie van Kinderopvang Kralingen

Simone doet dit jaar voor het eerst mee met ons team en weet van aanpakken. Samen met haar werkgever, Stichting Kinderopvang Kralingen, organiseert ze op 13 februari een Valentijnsactie waarbij de ouders van de kinderen op de opvang kunnen genieten van een gezellige High Tea. Leuk!

Een gezellige dag voor jong en oud

Doormiddel van een stempelkaart kunnen de ouders en de kids zelf kiezen van welke lekkernijen ze willen genieten. Ook is het mogelijk om Hartenkoekjes te versieren, chocolaatjes te raden, is er een grabbelton en worden er schilderijen verkocht die de kinderen zelf hebben gemaakt.

Knutselwerk 2 Knutselwerk 1

Opbrengst is voor de Roparun

Simone en Kinderopvang Kralingen hebben afgesproken dat alle opbrengsten via ons team worden gedoneerd aan de Roparun. Wij zijn zowel Kinderopvang Kralingen als de ouders die een aankoop maken op deze gezellige Valentijnsactie bij voorbaat ontzettend dankbaar.

Alleen voor de ouders

Helaas is dit evenement niet vrij toegankelijk en is enkel voor de ouders van en voor de kinderen zelf. Wij vinden deze valentijnsactie alleen zo’n leuk idee en tof dat de opbrengst voor de Roparun is dat we het toch het delen waard vinden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met:

logo stichting kinderopvang kralingen

Stichting kinderopvang kralingen (SKK)
Oostzeedijkbeneden 41 a
3062 VL Rotterdam.

Heeft u ook een actie?

Heeft u ook een actie en wilt u de opbrengsten via ons team aan de Roparun te doneren? Neem dan contact met ons op en wie weet zetten wij u ook wel extra in de spotlight.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *