Een aggregaat en tóch kunnen slapen

Een aggregaat, je kent het wel, zo’n groot ding dat je ‘s ochtends veelste vroeg wakker laat schrikken wanneer de bouwvakkers aan het werk gaan. Voor jou heel vervelend maar voor de bouwvakker essentieel. Hoe anders moeten ze aan het werk? Ook voor ons is aan aggregaat onmisbaar, maar tegelijkertijd slaapt er tijdens de Roparun vrijwel altijd iemand. En dat beetje slaap dat we hebben, heb je hard nodig als je 500 km  in een weekend willen gaan afleggen.

Vorig jaar was Xtra Materieel BV onze grote held en sponsorde ons een stille aggregaat. We herinneren het ons nog goed toen de bevestiging in de groepsapp binnen kwam; dit jaar geen geluidsoverlast!

Ook dit jaar onze held

Ook dit jaar maakt Xtra Materieel onze renners en fietsers weer helemaal gelukkig door weer een stille aggregaat beschikbaar te stellen.

Wat hebben van onze ouders geleerd? Juist, als je iets krijgt zeg je dankjewel. Onze dank is dan ook groot en we zetten Xtra Materieel BV dan ook graag in het zonnetje.

Wie is Xtra Materieel BV?

De helden van dit Rotterdamse topbedrijf verhuren als sinds 1998 o.a. hoogwerkers, steigers, bouwliften, reinigingsmachines, elektrisch (hand)gereedschap en werkelijk waar nog veel meer.  En dat met een NEN3140 en VCA certificering.

Wil je meer weten? Neem dan contact met hen op.

Logo Xtra Materieel BVDelftweg 114D

3043 NB Rotterdam

Tel.: 010 462 00 10

Mail: info@xtra-materieel.nl

 

Een aggregaat is niet alles

Materiële donaties zijn essentieel voor ons, daar is geen twijfel over. Maar zonder een mooi geld bedrag hebben we niets om over te maken aan Stichting Roparun en dus onze sportieve prestatie voor te leveren.

Jouw donatie hebben wij dus hard nodig. Tien euro is niet veel en voor ons een fortuin waard. Toch snappen we dat niet ieder tien euro kan missen. Door te SMS’en kan je ook drie euro doneren, ook dit help ons enorm.

SMS hiervoor ROPARUN 278 naar 4333.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *